alapítók

Külön-külön több mint húsz éve foglalkozunk tréningprogramok szervezésével és lebonyolításával.

Kompetenciafejlesztő, csapatépítő, vezetői, és stratégiatervező tréningek szervezése és lebonyolítása kapcsán bizonyítottuk, hogy személyiségünk hozzáadásával, partnereink támogatásával komoly eredményeket lehet elérni.

A tandemprogramot azért hoztuk létre, mert hisszük, hogy a változás, vagy a változásra való nyitottság előre mozdítja egy vállalkozás sikerét.

A tandemprogram egy közös ugrás a szervezeti változásokba. Ez a Te ugrásod, a Te szervezeted ugrása, de mi veled vagyunk, támogatunk, segítünk, hogy sikeres legyen. Az eredmény, a siker kulcsa a Te kezedben van!

Kiváltképp szeretjük a fiatal, lelkes csapatok és vezetők támogatását, hogy kezdő vállalkozásuk sikeres legyen a piacon.

Alapvető szolgáltatásaink a csapatépítés, a kompetenciafejlesztés és a szervezetfejlesztés, de támogatni tudjuk cégedet egyedi rendezvények szervezésével és lebonyolításával is.

Hisszük, hogy minden sikeres program alapja az alapos előkészítés és helyzetelemzés. Nincsenek polcról leemelhető, kész szervezetfejlesztő programok, hiszen minden cég és minden ember más és más.

Hívj fel vagy írj nekünk, mi elmegyünk és meghallgatjuk mit szeretnél.

Ha tudunk segíteni,  közösen kidolgozzuk és megtaláljuk az eredményhez vezető utat. Ha nem bennünket keresel, találunk olyat, aki segít.

Mi a Te és céged sikerében vagyunk érdekeltek!

Tegyél velünk próbát! 

Varga Rita

alapító tanácsadó

Több mint húsz éve foglalkozom kommunikációval, marketing kommunikációval, 2013 óta tréningek tervezésével, lebonyolításával, szervezetfejlesztéssel, kompetenciafejlesztéssel.

Úgy gondolom, a kommunikáció és az együttműködés minden emberi kapcsolat és a közös munka alapja.

Hiszek abban, hogy nincsenek általános, kompakt megoldások a szervezeti viszonyokban. Egyének, individumok vannak, saját igazsággal, elképzeléssel és problémával.

Akkor támogatunk jól valakit, ha abban segítjük, ami a számára fontos, és úgy, ahogy azt ő akarja. Ebben látom a munkám értelmét: az értő figyelembe, a személyre szabott fejlesztésben.

Azok közé tartozom, akik úgy gondolják, hogy rossz kérdések márpedig nincsenek.

Pap Tibor

alapító tanácsadó

Közgazdászként 2002 óta foglalkozom közösségek fejlesztésével, tehetséggondozással, oktatással, rendezvényszervezéssel, és különböző szervezetek irányításával.

2013 óta dolgozom kompetenciafejlesztő, szervezetfejlesztő, csapatépítő programok, folyamatok tervezésével, szervezésével és lebonyolításával.

Hiszek a közös munkában, a csoportos tanulásban, a felnőtt-felnőtt viszonyon alapuló tapasztalati tanulásban.

Meggyőződésem, hogy a sikeres szervezet kulcsa a  fejlesztés, és hogy a sikeres vezető nyitott a változtatásra.

Ebben látom a közös sikert!

Salamon Hugó

alapító tanácsadó

1992 óta foglalkozom szervezetek fejlesztésével, tréningek tervezésével és lebonyolításával.

Elkötelezett híve vagyok a tapasztalati tanulás tréning módszerének, a szervezetek és csoportok folyamatos és tudatos fejlesztésnek.
Hiszek a csoportos tanulásban, az együttműködésben és a változtatás jótékony személyes és szervezeti hatásaiban.
Mindez nem pusztán tanácsadói, de szervezet vezetői meggyőződésem is.
1978 óta különböző szintű vezetőként végzem a munkámat.
Szervezeti tapasztalataimat beépítem az általam vezetett tréningekbe, szervezetfejlesztési folyamatokba, megosztom mindazokkal, akik bíznak bennem és támogató partnerségemet igénylik.
"Én használni, nem ragyogni akarok." Így gondolok, tréneri, tanácsadói szerepemre.